8/23/2010

Uppdatering.

Sitter aterigen och battlar med det engelska tangentbordet, sa lange jag inte gor smileys gar det relativt smartfritt undan. Under helgen har vi varit ivag till Thorpe Park, ett stort nojesfalt utanfor London, vilket var pretty much hilarious. Forutom mojligen the fact att under de sex timmar vi var dar hann vi med endast fem attraktioner, sa ni kan ju forestalla er koerna! Igar var vi ivag till Bournemouth, en av kuststaderna, som tydligen skulle ha en arlig airshow, sag inte sky-mten (hehe) av nagot sadant dock. I overmorgon bar det av till London, can't wait! Pa lordag anlander min vardsyster (!!!) och pa sondag aker vi med buss till Bristol. Ar nervost exhalterad.

2 kommentarer:

  1. Hey my lovely daughter! Hoppas din värdsyster (är det hon du ska dela rum med?) är en intressant och kul typ, och att la familia också är på samma "våglängd" som du...kraaam på Dig och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Umeå är faktiskt inte så dumt det heller, i förrgår slog jag på stort och masade mig upp ur soffan och cyklade till Myrorna. Veckans äventyr liksom. Hoppas allt blir tusen gånger bättre än du förväntat dig! Blir lika glad varje gång du uppdaterar, DU FÅR ALDRIG SLUTA BLOGGA! XXX

    SvaraRadera