10/28/2010

londrés tur och retur för bara 16 pund

Så igår morse lyckades vi, efter en mycket försenad lokaltrafik och efter att ha stört diverse övriga passagerare genom att sitta och säga saker som "nooo, no red lights!drivedrivedrive" i ultrapid, hinna med bussen som skulle ta oss till hufvudstaden---(effektfull paus) London!!! 
Först besökte vi Camden. Hade glömt bort att jag ens varit där för att där, vilket väl säger det mesta. Visst det är väl ett mysigt ställe att gå runt på osv, men förbaskat dyrt, passar norrmän om man säger så va. Här någonstans insåg Sara att hon hade fått feber också.
Sedan tog vi oss ut till Brick Lane, the urban end som Emily döpte det till, vilket var betydligt trevligare.
Längs Brick Lane fanns även det svenska fiket FIKA. När vi såg att de serverade kladdkaka (även om det var en jävligt dyr en) var ett besök en självklarhet. Inredningen var träpaneler och gräs-renar på väggarna, kunde det inte räckt med att bara spela lite ABBA?? Fick åtminstone prata lite proper svenska, så var nöjd.
Efter middagen fick vi springa för att hinna med bussen (igen). Vi hinner inte mer än sätta oss ned längst bak innan en kvinna utbrister "no swearing, it's kids here!"...Så vi började svära på våra egna språk, så hon blev undermedvetet ägd.

1 kommentar:

  1. zemika jobbar på fika! var kladdkakan något att hänga i granen?

    SvaraRadera